Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΛΜΕ Βοιωτίας για ΕΡΤ


OΧΙ   ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ  ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ  ΕΡΤ
Η  ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ   ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ‘’ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ’’  ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
 ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥΣ.
 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, Ν ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΡΤ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ!!!
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου