Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΚΟΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ σχετικό ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

 ΚΟΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
 ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ σχετικό ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018
          Χρήστος Δαμιανίδης              Σταυρούλα - Ιωάννα Κυπραίου
 (23 Απριλίου 2017)
 Συνάδελφοι,
Το Υπουργείο Παιδείας κοινοποίησε στις Δ/νσεις Δ.Ε. και τα ΠΥΣΔΕ, στις 10/4/2017, εγκύκλιο με οδηγίες για τον προσδιορισμό των κενών οργανικών θέσεων και των πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού για το σχολικό έτος 2017-2018, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των φετινών μεταθέσεων,  χωρίς να λάβει υπόψη ότι ήταν Μεγάλη Δευτέρα, ημέρα διακοπών λειτουργίας των Σχολείων λόγω των εορτών του Πάσχα. Υποχρεώθηκαν, λοιπόν, όσοι Διευθυντές Σχολείων μπόρεσαν είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης,  να στείλουν  τον πίνακα Α΄ (κενά και πλεονάσματα ανά σχολική μονάδα) ώστε ο Δ/ντής Εκπαίδευσης να μπορέσει να στείλει τους τελικούς πίνακες στο Υπουργείο Παιδείας μέχρι τις 13/4/2017 (καταληκτική ημερομηνία της εγκυκλίου).
Ως αιρετοί του ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας ζητήσαμε: στις 11/4/2017 (Μεγάλη Τρίτη) από τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης, το Δ/ντή Δ.Ε. Βοιωτίας και το ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας:
 (α) Να δοθεί η δυνατότητα  στα κυρίαρχα συλλογικά όργανα των Σχολείων, τους Συλλόγους Διδασκόντων να επιβεβαιώσουν τους πίνακες Α΄ που ήδη έχουν αποσταλεί από τους Διευθυντές των Σχολείων, με συνεδρίαση στις 24/4/2017, πρώτη ημέρα λειτουργίας των Σχολείων,
 (β) Να αναβληθεί η προγραμματισμένη στις 12/4/2017 (Μεγάλη Τετάρτη) συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας   και να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων,
 (γ) Να μην αποσταλούν οι τελικοί πίνακες από τη Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας  στις 13/4/2017, αλλά αμέσως μετά τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων.
Συνεπώς, καλούμε σήμερα τους Συλλόγους Διδασκόντων να συνεδριάσουν τη Δευτέρα 24/4/2017, ώστε να επιβεβαιώσουν – επικαιροποιήσουν όσους πίνακες Α΄ έχουν αποσταλεί από τους Διευθυντές των Σχολείων τους στη Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας.
§       Ζητάμε από το ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας: η σχετική συνεδρίαση του Συμβουλίου να γίνει μετά την επιβεβαίωση - επικαιροποίηση του πίνακα Α΄ από τους Συλλόγους Διδασκόντων.
§       Ζητάμε από τον Δ/ντή Εκπαίδευσης να στείλει  τους τελικούς πίνακες κενών και πλεονασμάτων στο Υπουργείο Παιδείας, μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας.
                          

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου