Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ


 








ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Μαθήτρια Λυκείου της Λιβαδειάς υποβλήθηκε σε επείγουσα λεπτή χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς μόνο εκεί βρέθηκε ιατρός - χειρουργός που ανελάμβανε την περίπτωσή της. Μετά τη χειρουργική επέμβαση η μαθήτριά μας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή. Ο χρόνος της αναγκαίας παραμονής της στην ΜΕΘ δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Το κόστος νοσηλείας στην ΜΕΘ είναι δυσβάστακτο για την οικογενειακή οικονομική της κατάσταση. Η οικογένειά της καλεί σε οικονομική υποστήριξη.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί άμεσα τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολικών μονάδων της Βοιωτίας για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την μαθήτριά μας.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα τους συναδέλφους για το θέμα και να μεριμνήσουν για τη διαδικασία συγκέντρωσης της οικονομικής βοήθειας και την κατάθεσή της στο τραπεζικό λογαριασμό: GR3301712800006280127638530 (τράπεζα Πειραιώς) – στοιχεία δικαιούχου: Πατσούκο Ανδρέας (πατέρας της μαθήτριας).

Κάθε ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε θα συμβάλλει – κατά το δυνατόν- στην αντιμετώπιση των υπέρογκων εξόδων της νοσηλείας της μαθήτριάς μας στην ΜΕΘ. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου