Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Θέμα: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ .
Καλούνται οι καθηγητές της ΕΛΜΕ Βοιωτίας σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας, στη Λιβαδειά, στις 9 π.μ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
  • Απολογισμός του Δ.Σ για τη Συνδικαλιστική περίοδο 2012-2013.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  • Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις


Συνάδελφισσες,συνάδελφοι
 Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου γίνονται  σε μια στιγμή που οξύνονται τα προβλήματα τα οποία περιθωριοποιούν  και υποβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς. Η αξιολόγηση, οι υποχρεωτικές μετακινήσεις, η διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών, τα τεχνητά πλεονάσματα, ο αυταρχισμός της διοίκησης, τα σοβαρά κενά και η απαξίωση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης καθιστούν ΑΝΑΓΚΑΙΑ τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στο σωματείο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρέμβουμε αποφασιστικά και δυναμικά για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας μας. Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στη Γ.Σ. θα μπεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει 8:15 από το Σχηματάρι (ΚΤΕΛ) και θα περάσει από Θήβα 8:30 (2ο Γυμνάσιο Θήβας) και Αλίαρτο 9:00 (Δημαρχείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου