Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γεν. Συνέλευση ΕΛΜΕ. Τρίτη 19/2 ώρα 5.30, 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
Συνάδελφοι, μετά τη δημοσίευση της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ και την ανακοίνωση της συνέλευσης προέδρων για το Σάββατο 23/2/13 στην Αθήνα, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας αποφάσισε:
α) Καλεί Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19/2  και ώρα 5.30 μ.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς. Στη συνέλευση θα συζητηθεί η εισήγηση της ΟΛΜΕ, η οποία και σας επισυνάπτεται.Θα ακολουθήσει ψηφοφορία, ώστε να υπάρξει πρόταση που η πρόεδρος της ΕΛΜΕ θα μεταφέρει στη συνέλευση των προέδρων.
Β) Καλεί τους συλλόγους διδασκόντων σε κάθε σχολείο να συνεδριάσουν με αντικείμενο συζήτησης την αξιολόγηση και το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ. Οι συνεδριάσεις των συλλόγων μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ενημερώσετε το ΔΣ της ΕΛΜΕ για την ημέρα και ώρα της συνεδρίασης ώστε κάποιο μέλος του ΔΣ να παρευρίσκεται.

Συνάδελφοι,όλα αυτά που ζούμε αλλά και αυτά που μας επιφυλάσουν για το αμέσως επόμενο διάστημα στην εργασία και τηζωή μας δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με γκρίνιες και αναχωρητισμό. Οι συνθήκες εργασίας μας, το ίδιο το δημόσιο σχολείο αλλάζουν ραγδαία προς το χειρότερο. Ο μόνος δρόμος είναι η ενημέρωσή μας, η ανταλλαγή των απόψεων μεταξύ μας, η συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων, η κοινή δράση.
Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.
-Για τη συμμετοχή των συναδέλφων από την περιοχή της Θήβας στη συνέλευση θα μπει λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τη Θήβα , την Τρίτη στις 4.30 μ.μ. και θα περάσει στις 5.00 μ.μ. από Αλίαρτο. Την Παρασκευή θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες.
-Οπως ήδη γνωρίζετε η Βοιωτία είναι πλέον μία περιοχή μετάθεσης. Γι αυτό είναι απαραίτητος ο επανακαθορισμός των ομάδων σχολείων και των όμορων ομάδων. Ο καθορισμός των ομάδων θα παίξει ρόλο στις μετακινήσεις συναδέλφων, ακόμα και στον αριθμό των οργανικών. Ζητάμε τη γνώμη σας προκειμένου η ΕΛΜΕ να διαμορφώσει πρόταση που θα καταθέσει στο ΠΥΣΔΕ.Παρακαλούμε να το συζητήσετε στις συνεδριάσεις των συλλόγων και να μας μεταφέρετε τις προτάσεις σας. Ενημέρωση θα γίνει και στη συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου