Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση-καταγγελία για τα επεισόδια στην κινητοποίηση στο Υπ. Παιδείας


            
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τα απαράδεκτα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης αναπληρωτών – εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή, 15/4/2016.
Μικρή ομάδα συναδέλφων που πρόσκειται σε συγκεκριμένη παράταξη (Παρεμβάσεις ΠΕ και ΔΕ) προέβησαν σε σειρά αντιδημοκρατικών ενεργειών σε βάρος μελών του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.
Συγκεκριμένα:
  • Μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και Αιρετός σε Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας φωνασκούσαν, προπηλάκισαν και τελικά εμπόδισαν τον Αντιπρόεδρο της ΟΛΜΕ να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ εκφράζοντας τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το σύστημα πρόσληψης εκπαιδευτικών.
  • Το συγκεκριμένο μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ παρενέβαινε προκλητικά και διέκοπτε τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, στη συνάντηση που επακολούθησε με τον Υπουργό Παιδείας, μη αφήνοντάς τον να παρουσιάσει εμπεριστατωμένα τις απόψεις της ΟΛΜΕ.
  • Ο συγκεκριμένος Αιρετός, επιχείρησε να χτυπήσει την αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ κατά την έξοδό της από το Υπουργείο Παιδείας.
Οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατική παράδοση της ΟΛΜΕ, δυσφημούν τον κλάδο και αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη ενωτικών αγώνων που επιβάλλονται από τις περιστάσεις.Δυστυχώς, γι’ αυτή τη μειοψηφία, υπήρχε και η μεγάλη πλειοψηφία των αναπληρωτών, η οποία στήριξε τις θέσεις της Ομοσπονδίας και απαίτησε τη συνέχιση της πολυεπίπεδης δράσης της στην ίδια κατεύθυνση. Για όλους αυτούς τους συναδέλφους το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θα δώσει τη μάχη μέχρι την τελική τους δικαίωση.
Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου