Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΘΗΒΑΣ για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 24ωρη απεργία
Όλοι  στην συγκέντρωση  στην Κεντρική Πλατεία της ΘΗΒΑΣ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα μετά την απόφαση της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκε  για  τον εορτασμό της  Εργατικής  Πρωτομαγιάς  την τρίτη ημέρα  του  Πάσχα, εξέφρασε  την  αγανάκτησή του  για  τις  μεθοδεύσεις  της κυβέρνησης και τη μετάθεση της Εργατικής  Πρωτομαγιάς, επαναλαμβάνοντας ότι για τα συνδικάτα και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.
Μετά από απόφαση της ΓΣΕΕ ορίστηκε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς να πραγματοποιηθεί με 24ωρη Γενική Απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη Κυριακή συμπεριλαμβάνεται στις επτά Κυριακές που έχουν ορισθεί με μνημόνια, ως εργάσιμες για το χώρο του εμπορίου, αυτό το μέτρο μας είχε βρει αντίθετους γιατί ήταν προς όφελος των πολυεθνικών, οδηγώντας τις μικροεπιχειρήσεις του κλάδου σε λουκέτα, αλλά και την μεθόδευση της  κατάργησης  της Κυριακάτικης αργίας.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 8 ΜΑΗ ώρα 10:30 πρωινή και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας  ενάντια στις κυβερνήσεις των μνημονίων .

Επίσης πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα  για την επικείμενη 48ωρη Απεργία της ΓΣΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν θα κατατεθεί στη Βουλή το τελικό νομοσχέδιο για ψήφιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου