Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 14/5, ώρα 5.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας στη Λιβαδειά


Συνάδελφοι,                                                                                                                                                το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, έκανε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 10/5/13 στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί συνάδελφοι εκτός από τα μέλη του ΔΣ.
Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα:
1)    Δευτέρα 13/5 να γίνουν συνεδριάσεις σε όλους τους συλλόγους διδασκόντων με θέματα συζήτησης, την εισήγηση της ΟΛΜΕ, τις ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ (τα οποία και σας επισυνάπτουμε), τον τρόπο μαζικοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.
2)    Δευτέρα 13/5, γενική συνέλευση, ώρα 5.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 14/5ώρα 5.30 μ.μστο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας στη Λιβαδειά.( Για τη συνέλευση της Τρίτης 14/5 θα μπεί λεωφορείο από Θήβα για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των συναδέλφων. Θα αναχωρίσει από 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Θήβας , ώρα 4.30)
 Θέμα της συνέλευσης: Συζήτηση πάνω στην εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ και την πρόταση απεργιακής κινητοποίησης. Ψηφοφορία για τη διαμόρφωση απόφασης.
. Συνάδελφοι, απέναντι στην σφοδρή επίθεση που δεχόμαστε οι εκπαιδευτικοί, το μοναδικό μέσο άμυνάς μας, που θα διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μας και θα διασφαλίσει τα δικαιώματά μας,το μόνο όπλο που μπορούμε να αντιτάξουμε, είναι η μαζική συμμετοχή μας στη λήψη των αποφάσεων και η ενότητα στη δράση. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η φυσική μας παρουσία και αναντικατάστατη η συμμετοχή μας στη διαμόρφωση μιας ισχυρής πλειοψηφίας στις γενικές συνελεύσεις. Τώρα είναι η ώρα της ανάληψης προσωπικής ευθύνης από όλους μας. Τώρα που οι συγκυρίες, με τα ορατά ή αθέατα πλήγματα που καταφέρνουν, οδηγούν τις προσχηματικές λογικές τού εφησυχασμού, της ανάθεσης,της αποστασιοποίησης,της αθωότητας σε πλήρη απαξίωση. Έχουμε εισέλθει, αμετάκλητα, σε εποχή άμεσης και ενεργούς συμμετοχής, αδιάλειπτου και ανυποχώρητου αγώνα! Ως εκ τούτου όσοι συνάδελφοι απουσιάσουν, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους΄.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ:


  1. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Γ.Σ. ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  2. ΟΛΜΕ: Μέτρα για τη στήριξη του απεργιακού αγώνα, ΕΔΩ
  3. ΟΛΜΕ: Κάλεσμα σε διαπραγμάτευση, ΕΔΩ
  4. ΟΛΜΕ: Όχι στην ποινικοποίηση και την τρομοκρατία, ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου