Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Το Δ.Σ. απαντά σε ανακοίνωση παράταξης της ΕΛΜΕ Βοιωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με τη δημοσίευση ανακοίνωσης, παράταξης, που συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει να δηλώσει τα εξής:
1. Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε, ενημερώνουμε όσους δεν ήταν παρόντες στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση ότι:
Συνάδελφοι ζήτησαν τη συνδρομή του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για το θέμα της κρίσης του ΠΥΣΔΕ, για υποδιευθυντές και τομεάρχες του ΣΕΚ Λιβαδειάς απο τον προηγούμενο Οκτώβρη.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να ζητήσει από το ΠΥΣΔΕ, να ανακαλέσει την απόφασή του και να επιτρέψει στους συναδέλφους να ψηφίσουν (όπως ο νόμος όριζε και όπως έγινε στα περισσότερα ΠΥΣΔΕ της χώρας), κατατάσσοντας τις υποψηφιότητες και εν συνεχεία να υλοποιήσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Η απάντηση του ΠΥΣΔΕ ήταν αρνητική.
Οσον αφορά το αίτημα για οικονομική συνδρομή από την ΕΛΜΕ, για τα έξοδα δικαστικής προσφυγής, το Δ.Σ. δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε τους συναδέλφους στη Γενική Συνέλευση. 
Το υπέρτατο αποφασιστικό όργανο είναι η Γενική Συνέλευση και κάθε Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να υλοποιεί της αποφάσεις της.
2. Η ΕΛΜΕ Βοιωτίας στέκεται στο πλευρό κάθε μέλους της, που θεωρεί ότι θίγεται, από κάθε μορφή αυθαιρεσίας της Διοίκησης.Είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή του ΝΕΟΥ Δ.Σ. αλλά και καταστατική μας υποχρέωση.
3. Για να πειστούν και όσοι δεν συμμετείχαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση και αμφισβητούν τις αποφάσεις της,  καλούμε  και δημόσια τους επικεφαλής του προηγούμενου Δ.Σ., όπως και της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης να παραδώσουν- όπως έχουν υποχρέωση-όλα τα πρακτικά, άμεσα, στο νέο Δ.Σ.
4. Για όποιον συνάδελφο ή παράταξη έχει και το παραμικρό ερωτηματικό για την οικονομική διαχείριση τον παραπέμπουμε:
    α. Στον δημόσιο οικονομικό απολογισμό που εγκρίθηκε μαζί με όλες τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα στην τελευταία Γενική Συνέλευση.
    β. Για κάθε άλλη πληροφορία, στον κατ εξοχήν επιφορτισμένο με αυτό το καθήκον  μέλος του Δ.Σ. και Ταμία της ΕΛΜΕ Σωτήρχο Λεωνίδα.
Τέλος κάνουμε έκκληση σε όλους.  Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες ούτε για επιθέσεις ενάντια στο σωματείο, σήμερα που λεηλατούν τις ζωές μας.

Η ζωή μας αλλάζει για πάντα
Υπερασπίζουμε το σωματείο ,υπερασπίζουμε την ενότητα γιατί,
Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου